niedziela, 27 marca 2016
Przetwory
Papryka konserwowa w zalewie miodowej
Fasolka szparagowa z marchewką, jarzynka do obiadu
Dżem owocowy/galaretka
Grzybki marynowane
Powidła czekoladowe
Mięsiwo w słoiku
Kiełbasa słoikowa
Ogórki kwaszone z musztardą
Przecier sok pomidorowy
Ketchup sos z cukinii
Pomidory w galaretce
Kiszone buraki
Ogórki na ostro z papryką
Ogórki tarte kiszone na zupę
Buraczki tarte na zimę
Sok z kwiatów czarnego bzu
Domowy smalec z cebulką i majerankiem
Ogórki małosolne, kiszone
Miodek z mlecza czyli syrop z mniszka lekarskiego
Sos paprykowo-cebulowy z ananasem, słodko-kwaśny w słoiki
Ogórki kanapkowe z kurkumą
Fasolka szparagowa w słoikach
Kiszona młoda kapusta
Ogórki małosolne na sucho
Szczupak w zalewie octowej
Tyndalizacja, czyli wielokrotna pasteryzacja żywności
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz